Uppdatering på tiden.. :D

Äntligen hemkommen från ännu ett långpass, jobbade dock i servisen idag, roligt att variera lite, tröttsamt att stå i köket dag in och dag ut.. Har planer på att börja plugga, skola om mej helt, e trött på yrket och vill göra nått annat, men vad jag ska välja det e ju frågan...
Jag får sätta mej någon dag när jag har tid o kolla olika linjer..

Hoop annars har jag haft fullt upp, äntligen håller dom på med lägenheten, korkade jävlar och tog alla rum samtidigt, och dom har verkligen plastat in precis allt, meen ikväll fick jag leta fram sängen, vet inte om det e så bra att andas in damm och färgos, meen vafan, inget man dör av.. :)
Dom räknar med att va klara i mitten av nästa vecka, jag längtar verkligen tills allt blir klart... Då blir det storshooping, vet inte om det blir möbler eller ullared denna månad, Hmm kanske lite blandat.. :DVar hos min älskade tilde i onsdags, vinkväll med gottgott, sjukt trevligt, det måste vi göra om, massa skitsnack, måla naglarna, spela nått frågespel med sjuka frågor.. Vet ni att sveriges största skalbagge är 8 cm.. rätt såå äckligt, den vill inte jag ha i sovrummet när jag ska sova..

Den 18 blir det skåne för min del, ska ner och hälsa på lilla emma, det e nog på tiden... När vi äntligen har hittat en ny kock oxå så vi kan få lite ledigt..
Många saker som diskuteras att göra, Stughyrning, Danmark, Ullared, Möbelshoopning, Vingåker, Outlet, aaahh jag vet inte vad, blir en dyr månad dennna..

Var med vackraste flikkan Ronja på stan häromdagen, gick och gjorde inköpslista inför löningen, på en hel outfit, från topp till tå, med parfym och hela skiten, tog en lunch och bara myste...
Så fort lönen e på mitt konto blir det att inhandla escadas mysterium och avril.. såå underbart dom luktar..

Får ju inte glömma att jag Umgåtts med sötaste björnen med, helt underbart.. :) Du e bäst, näst efter mej ;)

ah klockan tickar o jag ska jobba 13 timmar imorgon... :( som sagt dags att byta yrke..  
Mitt sociala liv, min fridtid försvann samma dag som jag börja HR... Borta med vinden...

Meningslös fakta meeeeen nu har jag uppdaterat den ni som tjatar :)
Pussss o kram och nattttiii
Hate the reality

Ursch när verkligheten kommer ifatt en, vissa senare än andra, och min har redan kommit, ser framför mej hur vi säger hejdå, hur mina tårar rullar ner för mina kinder, hur hårt jag kommer hålla i dej, hur hysteriskt lessen jag kommer vara.. Att släppa din hand och vända mej om..

Att inte få va den som klumpar ihop sig brevid dej om natten, att inte få krypa intill när man haft en läskig mardrömm, att inte få höra dina andetag om natten, inte få den där speciella godnattkyssen jag älskar högt..
Att inte få vakna om nätterna när jag känner din hand sakta läggs på min mage, för jag ej ska vakna.. hur du pussar mej, få se hur charmigt trög du tycker jag är.

Att vara långt bort från din närhet, att inte få se ditt ansiktuttryck när du säger Jag Älskar Dej....
Helt enkelt fortsätta våra liv isär...

Jag e inte negativ, men 1 år, det e ett år. att inte få se en person på 1 år, att vara ifrån varandra ett helt år förändrar mycket vare sig man vill det eller inte....


förvirrad till max...

Nu står jag här igen, med samma svåra beslut som måste göras bara att denna gång förändrar det allt.. Vad som än sägs vad som än görs så kommer det förändra allt...

Jag har pratat med den personen som betyder mest, den personen som kommer bli så svår att släppa taget om..
Även om jag vet vår situation, så vet jag att om det blir så att jag bestämmer mej för det, så måste jag släppa taget om dej, låta dej gå och det tar så sjukt på mej..
Att älska någon så mycket som jag gör, att veta att jag kanske kastar iväg chansen att leva ett liv med dej, samtidigt som jag vet att jag alltid drömt om det här, men jag har även alltid drömt om att falla för någon vid första ögonkastet, att hitta en underbar kille som du....

Du e min största dröm, du är en prinsessas dröm..
Du har alltid fått mej att känna mej som en prinsessa, även dom dagarna vi bråkar, dom dagarna ord flyger ur munnen som ej är menat, även då har jag alltid älskat dej mest..
Jag vet att valet e mitt, att jag själv satt mej i den här situationen..
Men jag har så svårt att utrycka mina känslor, jag ser att du känner av att jag e lessen, även om jag tror jag döljer det väl..
Du har kommit in på mitt liv som ingen annan, du har knäckt min mur jag byggde upp av osäkerhet, du har gjort mej såå mycket gott, och du e guld värd för det.. Du e så underbar..

Du kommer alltid vara min vän, och som jag sagt tidigare så kommer du alltid finnas i mitt hjärta. Du kommer alltid äga en del av det, jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar dej, du e nått alldeles speciellt.
Glöm aldrig det..

Som du säger, så förlorar jag inget på att testa.. Så får ta vara på den tiden vi har nu innan, Älskar dej Baba,
Lova att du aldrig glömmer det, vad som än händer så glöm aldrig det... Mina minnen med dej kommer alltid finnas kvar...

Min älskling!!!09:15

ÄRSCH DET FÅR BLI MED STORA BOKSTÄVER, JÄVLA TELEFON SOM INTE FATTAR BÄTTRE:)  NU SITTER MAN IALLAFALL PÅ BUSSEN TILL JOBBET, VAKNADE BREVISBREVID 3 SMÅ SÖTNOSAR IMORSE, DET GJORDE MIN DAG:) CHICO LÅG PÅ LEO, TIGER I MELLAN MEJ O LEO, HELA SÄNGEN FULL, MEN SJUKT SKÖNT ATT DOM FUNKAR SÅ BRA IHOP NU:) VAR O KÄKA PÅ NJUTA IGÅR, SEN VART DET BESÖK I BUBBENS NYA LYA, RÄTT MYSIGT STÄLLE FAKTISKT, SEN VAR DET EN LÅNGPROMENAD HEM O PLÅSTRA OM LILLA CHICO SOM GJORT SIG ILLA..                                       SEN VART DET RAKA VÄGEN

TILL SÄNGEN O ALLA SKA GIVETVIS MYSA :)  IDAG BLIR DET JOBB O JOBB, MEN IMORGON E JAG LEDIG IGEN:) DÅ BLIR DET ATT PACKA VÄSKORNA.. KANSKE TA EN FIKAÀ MED BÄSTA TJEJEN, GOSA ORDENTLIGT MED BEBIS SOM JAG KOMMER SAKNA IHJÄL MEJ PÅ :) NÄÄ EN POWERNAP PÅ BUSSEN NU INNAN JAG E FRAMME SKULLE VA NICE.. SÅÅ BYEBYE BLUEBERRYPIE... :)

18:13

Dagen har vart helt underbar, fick sova ut ordentligt, har så svårt att gå o lägga mej skapligt, förstår inte :) men det e la självförvållat när man sitter och bläddrar på nätet som om det finns tusen saker att göra mitt i natten..

Vart ett löparpass med bebisen imorse, två varv i spåret och jag trodde jag skulle dööö så varmt det var, men skönt som tusan, tiger e såå lycklig när han får springa.. så jag får la bara bita ihop och kubba efter :D
Klumpig dock e han, leo och jag prata om det förut, att tiger ser nog illa, han tror att skuggor e vattenpölar, han har vattenphsykos asså... :) springer på stenar och rakt in i stängsel... hahaha, men han e lite charmig..


Tiger :)


Chico :)

Annars fick han leka av sig med chico idag me, sprang lösa i fårhagen och jaga varandra :) han hade riktigt roligt, sen gick han lös brevid mej och leo utan problem.. Han e inte omöjlig ni..


Det blir snart en vända till stan för lite käk, har missat det biten idag såå mat kommer sitta riktigt fint..

Saknar min tjeja, hon e nu på gotland och yrar, längtar tills hon kommer hem.. Då räknar jag med en kräftskiva inom kort :)

ANnars står lägenheten fortfarande tom typ, jävla platen som inte kan ta tummen ur arslet och renovera, det ända som typ e klart e la toan, blev skrikrosa :D gillar det skarpt... Min lya kommer äga när den är klar :Dah nu måste jag gå säger leo sååå ciaoooo.. :D

RSS 2.0