Lot too soo, nothing happens :D

Jaa vart ska man börja, mycket har hänt sen sist, rätt dålig på uppdatering meen ah när jag blir tillsagt såå måste jag väl skriva en rad eller två.. För allt jag skriver e ju såå intressant elller hur ;)

Igår var jag i mjölby hos min kära Morfar med familjen, Riktigt mysigt, älskar när familjen samlas, saknade bara lillsyrran meeen vi ses ju snart.. :)
Ah vad hände annars, sov endast 1,5 timme natten till igår såå var riktigt trött, meen efter mjölbybesöket vart det träning, men fick inte ut så mycket av det, för jag orkade inte prestera något, kändes som jag skulle spy.. Såå sömn e nog en viktig del tror jag.. :)

Oh på tal om inget, Mitt jävla hår försvann i posten, typiskt såå skickat ett hatmail nu, hah näe men jag hoppas dom skickar om det iallafall.. Då blir det äntligen fääärdigt..
O snart, exakt 17 dagar kvar sååå e det dags för kryssnigen med milla.. Jag längtar baby... :D
Vi ska få hela båten att gunga med oss.. :)

Näe om man ska ta tag i dagen med då, måste till elgiganten och lämna in min kära dator innan garantin går ut, den har ett litet eget liv såå måste fixa den, tråk att va utan dator meen har ju min iphone som får duga sålänge=)

Sen blir det Bodystep och solning ikväll.. Rätt skönt ute såå blir nog faktiskt en promenad ner till stan..
Vet inte om det bara e jag asså, men jag har haft ett sånt sug efter Färska Pastan på MEU ett par dagar nu, asså min och elins specialare, Med Bacon och lite gottgott, sånt sug att inget annat jag äter e speciellt gott.. Får bli att käka det snart såå jag kan bli lite normal igen.. :)


Ah måste ju säga att i fredags var jag hos Tilde, allt för längesen, saknar dej tösen, vi satt och förfesta ett gäng, träffa nya människor, riktigt härliga allihopa.. :) Sen vart det bowlingen, lite segt där dock, nästa gång tycker jag vi drar en hel hemmafest istället.. :D Älskar dej stumpan..Gamalt kort.. Underbar tösa..

( Är sjukt glad att jag har alla er mina underbara vänner, Ni vet vilka ni är.. Ni gör mej hel.. Puss på er )

Saw 3D

Ja denna dag har varit en riktigt skön dag.. Vakna dock ganska sent, men det vart soffhäng med lite musik och tv, tills det var dags för att dra till gymmet och svettas, kan ju säga att Bodystep var sjukt jobbigt, mycket tuffare än jag trodde eller så e det jag som har stoppat i mej lite för mycket socker på sistone som verkligen ville ut för det bara rann från alla håll och kanter.. :D men sjukt roligt..

Sen vart det en sallad på robertos, Bästa i stan.. :D I väntan på att min lilla söta lakritsstång skulle komma så vi kunde se Filmen.. Riktigt roligt att träffa dej igen bella... Me like long time.. Vad skulle jag vara utan mina underbara vänner.. :D

Kort om filmen då, haha ja innan den ens börja, under reklamen, jag satt så sjukt spänd i väntan på att filmen skulle börja, förväntansfull på massa läskiga saker, o alla i biosalongen e knäpptysta, förutom jag självklart, jag vart livrädd... En tecknad gubbe ramlar ner för en trappa och det ser ut som den snubblar över dej, och jag skriker till och brister i skratt.. haha, jani då kan ni tänka er hur jag var resten av filmen, ljudeffekterna, skriken, blodet.. ah den var sjukt bra...O sällskapet var det bästa, synd att lillsyrran inte kunde va med men det tar vi igen på söndag honey.. :)
Jag, Bella och elin hade ett maratonrace med Saw filmerna när jag bode ovanför MEU, sååå att bella skulle va med var ju en självklarhet, Elin var ju tyvärr sjuker, meeen när den kommer på film såå bänkar vi oss så du får se den med.. :D

Hooop har nu beställt mitt hår iallafall, förhoppningsvis kommer det i veckan, för på söndag ska jag till min kära syster som ska hjälpa mej med allt, sen ska vi ha en riktig mysdag vi syskon, vi funderade på lite film och taccos kanske... :DAnnars består veckan av massa jobb, meen det e självförvållat då jag tagit åt mej massa tider nu, men jag har ju vart sjuk så behöver komma ifatt lite så saknar jag lilla Maria och Jenny med såå ser fram emot tuffa arbetspass.. :D come on bara.. haha..

Hoop ska väl göra sig klar för sängen, om man nu kan sova efter alla äckliga tandscener.. Ursch jag som har sån tandläkarskräck.. :(

Nattinatti folket...


RSS 2.0